KAMPUS­AREENA

Kampusareena on tieteen ja liike-elämän kohtauspaikka, josta saa hyvin kattavasti palveluita perustarpeista erikoisosaamiseen. Alueella opiskelee ja työskentelee pikkukaupungillinen teekkareita, diplomi-insinöörejä, tutkijoita ja muita huippuammattialaisia.

Tuomalla tutkimuksen, opiskelun, palvelut ja aktiivisen yritystoiminnan toistensa välittömään vaikutuspiiriin Kampusareena saa poikkitieteelliseen yhteistyöhön aivan uutta kuhinaa. Täällä yritykset ovat kirjaimellisesti kampuksen sydämessä ja osana toimivaa kansainvälistä tiedeyhteisöä. Läheisyys kiihdyttää yhteistyötä.

Kampusareena sopii erityisesti tutkimusintensiivisille yrityksille sekä uusien teknologioiden, palveluiden ja tuotteiden kehittäjille. Kampukselle voi sijoittua joko vuokraamalla oman toimitilan tai ottamalla paikan toimistohotellista.

Tervetuloa Kampusareenalle!

Kysy lisää : Jaana Hanninen, Asiakasvastaava, konseptikehitys ja myynti. 0400 414 117 tai etunimi.sukunimi@sykoy.fi

Liiketoiminnan tukipalvelut ovat heti käsillä, samoin huippulaboratoriot ja kansainväliset tutkimusryhmät. Opiskelijoissa on motivoitunutta työvoimaa, uutta näkemystä ja vahvaa innostusta. Tilat ja palvelut on viritetty tukemaan sujuvaa ja tuloksellista yhteistyötä.

Kohteet tiedot

Kohteen nimi Kampusareena
Osoite Korkeakoulunkatu 7, 33720 Tampere
Vapautuminen Kampusareenan kaikki tilat ovat tällä hetkellä vuokrattuja.
Kerrosala – 
Valmistumisvuosi 2015

KUVAGALLERIA